Over ons

Over Van Den Top Projects & Consulting

De projectmanager achter Van den Top Projects & Consulting is Mathijs van den Top. Mathijs van den Top heeft een scherp oog voor detail en heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. De projecten die hij managet zijn uitstekend georganiseerd en de teams die hij aanstuurt zijn betrouwbaar en effectief.

De werkomgeving waarbinnen Van den Top Projects & Consulting opereert is heel divers, u kunt Van den Top Projects & Consulting inzetten voor het managen van een project of het geven van workshop op het gebied van nieuwe verdien/businessmodellen:

- In het bedrijfsleven (MKB en grootbedrijf)
- Bij non-profitinstellingen

De sector waarbinnen Van den Top Projects & Consulting opereert is de Agrifood business met als specialisatie de tuinbouw.

Focus

De benadering die Van den Top Projects & Consulting hanteert is direct, zowel in handelen als oplossen. De focus ligt daarbij op het eindresultaat. Mathijs van den Top kan daarnaast goed luisteren en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Bij zijn collega’s staat hij bekend als toegankelijk, goedgehumeurd en eerlijk.

Kennismaking

Een kennismaking is essentieel bij Van den Top Projects & Consulting. Vooral bij het managen van een project is het belangrijk dat in het begin de neuzen dezelfde kant op staan. Bij het nemen van beslissingen is het belangrijk dat Van den Top Projects & Consulting zich gesteund voelt door de directie van het bedrijf.

Van den Top Projects & Consulting komt graag naar u toe om praten over het managen van een project of het geven van een workshop. Neem contact met ons op!

  • Curriculum Vitaehttps://nl.linkedin.com/in/mathijs-van-den-top-324352106
  • LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/van-den-top-projects-&-consulting
  • Facebookhttps://www.facebook.com/vdtopprojectsconsulting/
Neem contact op