Workshop

Workshop Duurzaamheid i.c.m. Nieuwe Businessmodellen

Krijgt u ook dagelijks de begrippen duurzaamheid en nieuwe businessmodellen voorgeschoteld, maar denkt u nu ook wat betekent dat en hoe kan ik het toepassen voor mijn bedrijf.
Dan is deze workshop de juiste oplossing voor u. Deze workshop zal u nieuwe inzichten en kennis geven die u kunt toepassen in de praktijk.

De workshop zal als leidraad het begrip duurzaamheid hebben wat toegepast zal worden op nieuwe businessmodellen. Bij het nieuwe businessmodel zullen we de 9 bouwstenen hanteren van het Business Model Canvas. De bouwstenen worden verduidelijkt door voorbeelden uit de agrarische sector.

De vertaalslag naar de sector waarin u actief bent behandelen we door te kijken naar nieuwe markten die gecreëerd zijn uit duurzaamheid en nieuwe businessmodellen in de sector. Hierin zal worden verteld wat dit inhoudt en hoe u waarde kunt creëren voor uw onderneming.

De workshop zal worden afgesloten met een pakkend advies voor uw bedrijfsstrategie in de toekomst en hoe u zich het beste kunt onderscheiden in de markt waarin u actief bent.

Het begrip duurzaamheid, nieuwe businessmodellen, onderscheiden in de markt wordt steeds belangrijker en met name in de Agrifood sector waarin vele kansen liggen. Twijfel daarom niet langer en neem contact op met ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Alles geheel vrijblijvend.

Wij horen graag van u en wij willen samen uw bedrijf klaarmaken voor de volgende stap.
Wij horen graag van u.

.

.

.

.